Afspraken & Demo’s
voor je ingepland

Direct contact met je doelgroep zorgt nog altijd voor de beste kans om een duurzame klantrelatie te starten en jouw klant precies te bieden wat ze zoeken.

Leadkwalificatie op basis van jouw business

Wij scoren en kwalificeren je leads op verschillende criteria. Bijvoorbeeld op basis van de waarde die ze jouw bedrijf kunnen geven als toekomstige klant. Zo weet je precies op welke leads je het beste kan focussen. We benaderen ze online of offline, onder meer met relevante content, om je oog in oog met je klant te brengen.

Van leadgeneratie tot afspraken met potentiële klanten

Met data-analyse onderbouwde inzichten en een empathische benadering maken we afspraken voor je met je ideale potentiële klanten. Onze outreach doen we online en offline, eventueel met relevante fysieke of digitale content. Zo presenteer je je bedrijf op de beste manier en kan je duurzame klantrelaties vormen. Met een demo laat je je leads vervolgens vast kennismaken met de oplossingen die jouw bedrijf ze kan bieden.

Waarom afspraken waardevol zijn voor je business

Persoonlijk contact met jouw klanten is nog steeds de beste manier om te weten wat je voor hen kan betekenen. En om ze te overtuigen dat jij ze kan bieden wat ze nodig hebben, en beter dan je concurrentie. Consumenten willen namelijk niet alleen iets kopen, ze willen graag gehoord worden.

Hoe het eruit ziet

In direct contact kom je goed te weten wat jouw klanten nodig hebben. Welke pijnpunten, vragen of problemen hebben ze, en wat zijn hun behoeftes en wensen? Met effectieve en passende oplossingen kan je ze precies bieden wat ze vragen. En met een persoonlijke connectie bouw je meteen aan duurzame klantrelaties.

Opvolgen

Maar 2% van de aankopen wordt gedaan tijdens het eerste klantcontact (IRC Sales Solutions). De meeste mensen zijn op dat moment zeker nog niet zover om een aankoop te doen. Dit betekent dat je veel potentiële klanten kan verliezen als je niet inzet op het opvolgen van jouw klanten met een strategische outreach.

Afspraken prikken

Het overtuigen van jouw potentiële klant om klant te worden is het doel, en direct contact is hierbij nog steeds de grootste troef. Met onderbouwde kennis over jouw ideale klanten prikken wij de afspraken voor je in, eventueel met relevante (digitale) content. 

Demonstraties

Een goede manier om prospects vast een voorproefje te geven van jouw probleemoplossingen, is door een vrijblijvende demo aan te bieden. Dit is de uitgelezen kans om te laten zien wat jouw bedrijf voor ze kan betekenen. En voor je klant om te leren dat jij de meest betrouwbare en kundige partij bent om mee in zee te gaan.

Focus op sales en conversie

Sneller een leads pijplijn bouwen

Acquisitie is nog steeds dé sleutel om als bedrijf te groeien (Romaniuk, LinkedIn B2B Institute). Investeer in efficiënte en effectieve opvolging met bewezen resultaten om nieuwe leads binnen te halen. 

Stimuleer omzetgroei

Succesvol deals sluiten is essentieel voor elk bedrijf. Bij een toename van de mate van opvolging, stijgt de kans op geslaagde verkopen exponentieel (IRC Sales Solutions).

Reviews

Top service! Erg veel verstand en gecontroleerde advies. Erg prettige ervaring! Zeker een aanrader.

Mobiele Fietsenmaker aan Huis De Fietsenwacht

Eigenaar

Uptimizers geeft duidelijk advies en heeft veel verstand van SEO/SEA. De begeleiding en bijsturing van de online campagnes door Uptimizers worden héél goed bijgehouden. Doordat wij nu een samenwerking zijn aangegaan zien we dat er via het SEA traject meer aanvragen binnen stromen. Ze nemen echt de tijd voor je om het project tot een succes te laten slagen.

AssuradeurenGilde B.V.

Marketing

Betrouwbare partner voor SEO en SEA. Een aanrader!

Extra Vert Machiel Vlieland

Directeur

Uptimizers verzorgt onze Google Ads en heeft ons geholpen bij het uitdenken en aanpassen van onze customer journey. Hun uitgebreide kennis maakt hun een professionele online marketing partij die snel resultaten…

Wessel Juristen Sieger Suurbier

Directeur

Onze ervaringen met Uptimizers zijn erg goed. Het team is erg betrokken en denkt mee om online marketingcampagnes succesvol te maken.

Twikey B.V. Benjamin Alkemade

Directeur

Zakarija heeft ons uitstekend geholpen bij het onder de aandacht brengen van de teamdagen en trainingen van Schateiland bij de juiste doelgroep.

Schateiland Walter Landwier

Directeur

Bel mij terug!

Wil je meer weten over onze leadgeneratie dienstverlening? Neem dan contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende intake gesprek. Bel ons op 085 – 0606 366 of gebruik dit contactformulier.