Zakelijke websites

Heb je behoefte aan een zakelijke website of landingspagina die gebruiksvriendelijk is en converteert? Lees dan verder.

Een mooie, gebruiksvriendelijke en converterende zakelijke website is vandaag de dag noodzakelijk om leads en klanten te werven. Heb je het gevoel dat je website geen leads genereert en dat het onderpresteert? Dan kan je bij ons terecht voor bedrijfswebsites, branding websites en landingspagina’s. De designs en functionaliteiten van de zakelijke websites stemmen we af op je branding, leadgeneratie en sales doelstellingen. Daarnaast houden we in het webdesign rekening

met de verschillende bezoekers en gebruikers van de website en met jouw overige systemen. Afhankelijk van je wensen, budget en deadlines kunnen wij zakelijke websites in een doorlopend proces ontwikkelen en opleveren. Of gefaseerd in korte sprints. Verder kun je ervan uitgaan dat onze websites zoekmachine vriendelijk zijn. Wij ontwikkelen websites op bestaande content management systemen en kunnen indien gewenst ook maatwerk oplossingen aanbieden.

Verschillende type zakelijke websites

Bedrijfswebsites

Een bedrijfswebsite is de primaire website van je bedrijf. Deze zet je in voor verschillende doelgroepen en stakeholders. Het primaire doel van de bedrijfswebsite is communiceren van het verhaal achter je bedrijf, het genereren van leads en het opvangen van sales en klantenservice vragen. Wij ontwikkelen en designen gebruiksvriendelijke websites die converteren.

Landingspagina's

Landingspagina’s hebben als primaire doel conversies te realiseren. Ze zijn daarom ideaal om in te zetten voor leadgeneratie en sales campagnes. Landingspagina’s kunnen informatief of commercieel van aard zijn. Wij hebben veel ervaring met het ontwikkelen van goed converterende landingspagina’s voor zowel de desktop als mobiele telefoons. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Branding websites

Een branding website is ideaal om een nieuw product of dienst te lanceren en onder de aandacht te brengen onder potentiële klanten. In het bijzonder wanneer de communicatie en branding onderscheidend moeten zijn ten opzichte van het bedrijf. Wij hebben veel ervaring met het ontwikkelen van branding websites waarmee je een product of dienst effectief in de markt kan zetten.

Waarom zakelijke websites anders moeten

Het internet verandert de manier waarop zakelijke klanten leveranciers beoordelen en producten kopen. Vandaag de dag doorloopt een zakelijke klant 70% van zijn koopproces zonder accountmanager of medewerker te spreken (Gartner Inc.). Wij spelen in op deze veranderingen en helpen je hiervan de vruchten plukken.

Handige Download

Hoeveel leads heb jij nog nodig om je sales targets te halen?

Download onze leadgeneratie rekensheet en ontdek in 5 minuten hoeveel leads jij nodig hebt om je sales targets te halen.

Download de rekensheet

Selected-file

Rekensheet

Bereken je lead quota in 5 minuten

De voordelen van onze zakelijke websites

Sort#3
Conversie gericht

Onze websites zijn gericht op het realiseren van groei. Denk hierbij in termen van naamsbekendheid, leads, klanten en service efficiëntie. Naast jouw klanten houden we ook rekening met andere stakeholders.

Flower#1
Afgestemd op je groeifase

Of je nu een starter bent, een corporate of daartussenin. Je kan bij ons terecht voor een zakelijke website die past bij de groeifase van je bedrijf.

Euro
Betaalbaar

Wij denken mee over de ontwikkel- en onderhoudskosten. Denk hierbij aan design-, ontwikkel- en onderhoudskosten. Een goede zakelijke website is namelijk geen eenmalige investering .

User
Gebruiksgemak
De websites zijn niet alleen gebruiksvriendelijk voor externe websitebezoekers maar ook voor interne gebruikers.

Onze specialisten, jouw team

Wij zijn jouw multidisciplinaire online leadgeneratie team die op een duurzame en winstgevende manier leads voor je genereert. Met Uptimizers heb jij search marketeers, content marketeers, webdevelopers, designers en sales specialisten in de juiste samenstelling en verhouding tot je beschikking.

Branches waar wij voor werken

Wij richten ons met onze leadgeneratie dienstverlening op bedrijven uit verschillende branches en sectoren. In het bijzonder richten wij ons op zakelijke dienstverleners, SaaS aanbieders en recruiters. Naast B2B bedrijven werken wij ook voor B2C dienstverleners.

 • Arbodiensten
 • Trainingsbureaus
 • Telecom
 • B2B SaaS
 • B2C SaaS
 • IT en software
 • Cyber security
 • Advocaten en juristen
 • Boekhouders en accountants
 • Verzekeraars
 • Consultants
 • Reparateurs
 • Facilitaire dienstverleners
 • Makelaars
 • Fabrikanten
 • Klantcases

  Online leadgeneratie casus Twikey

  Twikey

  SaaS aanbieder van online B2B incassomachtigingen, betaal- en facturatie oplossingen.

  Lees verder

  Schateiland

  Gespecialiseerde trainingsbureau voor ondernemingsraden met een unieke trainingsaanbod en -locaties.

  Lees verder

  Werven van kandidaten voor Lebara - Klantcase

  Lebara

  Een van de grotere mobiele telecomproviders van Nederland is altijd opzoek naar talent.

  Lees verder

  Onze werkwijze

  Na een vrijblijvende en gratis-intake gesprek maken we op basis van een analyse een inschatting of we je website project aan kunnen of niet en op welke manier we deze het best vorm kunnen geven. Je ontvangt van ons een voorstel met hierin een overzicht van de werkzaamheden en bijbehorende investeringen.

  1. Planning
   Analyse & Conceptualiseren
  2. Design
   Wireframen
  3. Design
   Design en revisie
  4. Ontwikkeling
   Ontwikkeling
  5. Ontwikkeling
   Testen en debuggen
  6. Oplevering
   Live gang
  7. Optimalisatie
   Onderhoud en optimalisatie

  Contact

  Meer weten?

  Wil je meer weten over onze webdesign en webdevelopment diensten? Neem dan contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende intake gesprek. Bel ons op 085 0606 366 of gebruik dit contactformulier.

  Arrow-up