Zakelijke websites

Heb je behoefte aan een zakelijke website of landingspagina die gebruiksvriendelijk is en converteert? Lees dan verder.

13 - Zakelijke website - Strategie

Design doelstellingen

Een mooie, gebruiksvriendelijke en converterende zakelijke website is vandaag de dag noodzakelijk om leads en klanten te werven. Heb je het gevoel dat je website geen leads genereert en dat het onderpresteert? Dan kan je bij ons terecht voor bedrijfswebsites, branding websites en landingspagina’s. De designs en functionaliteiten van de zakelijke websites stemmen we af op je branding, leadgeneratie en sales doelstellingen.

Geoptimaliseerde websites

Daarnaast houden we in het webdesign rekening met de verschillende bezoekers en gebruikers van de website en met jouw overige systemen. Afhankelijk van je wensen, budget en deadlines kunnen wij zakelijke websites in een doorlopend proces ontwikkelen en opleveren. Of gefaseerd in korte sprints. Verder kun je ervan uitgaan dat onze websites zoekmachine vriendelijk zijn. Wij ontwikkelen websites op bestaande content management systemen en kunnen indien gewenst ook maatwerk oplossingen aanbieden.

Een impressie van ons werk

Voor diverse klanten hebben wij websites en landingspagina’s ontwikkelt die afgestemd zijn op de bedrijfsdoelstellingen die vooraf zijn vastgelegd.

Bedrijfswebsites

Een bedrijfswebsite is de primaire website van je bedrijf. Deze zet je in voor verschillende doelgroepen en stakeholders. Het belangrijkste doel van de bedrijfswebsite is het communiceren van het verhaal achter je bedrijf, het genereren van leads en het opvangen van sales en klantenservice vragen. Wij ontwikkelen en designen gebruiksvriendelijke websites die converteren.

Landingspagina's

Landingspagina’s hebben als voornaamste doel conversies te realiseren. Ze zijn daarom ideaal om in te zetten voor leadgeneratie en sales campagnes. Landingspagina’s kunnen informatief of commercieel van aard zijn. Wij hebben veel ervaring met het ontwikkelen van goed converterende landingspagina’s voor zowel desktop als mobiele telefoons. Vraag ons naar de beste mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Branding websites

Een branding website is ideaal om een nieuw product of dienst te lanceren en onder de aandacht te brengen bij potentiële klanten. In het bijzonder wanneer de communicatie en branding onderscheidend moeten zijn ten opzichte van het bedrijf. Wij hebben veel ervaring met het ontwikkelen van branding websites waarmee je een product of dienst effectief in de markt kan zetten.

Waarom zakelijke websites anders moeten

Het internet verandert de manier waarop zakelijke klanten leveranciers beoordelen en producten kopen. Vandaag de dag doorloopt een zakelijke klant 70% van zijn koopproces zonder accountmanager of medewerker te spreken (Gartner Inc.). Wij spelen in op deze veranderingen en helpen je hiervan de vruchten plukken.

11 - Vacatures - Gesprek- 2

De voordelen​ van een zakelijke website

Conversie gericht

Onze websites zijn gericht op het realiseren van groei. Denk hierbij in termen van naamsbekendheid, leads, klanten en service efficiëntie. Naast jouw klanten houden we ook rekening met andere stakeholders.

Afgestemd op je groeifase

Of je nu een starter bent, een corporate of daartussenin. Je kan bij ons terecht voor een zakelijke website die past bij de groeifase van je bedrijf.

Betaalbaar

Wij denken mee over de design-, ontwikkel- en onderhoudskosten. Een goede zakelijke website is namelijk geen eenmalige investering.

Gebruiksgemak

We brengen kennis en ervaring mee uit andere branches die waardevol zijn voor je bedrijf.

Top service! Erg veel verstand en gecontroleerde advies. Erg prettige ervaring! Zeker een aanrader.

Mobiele Fietsenmaker aan Huis De Fietsenwacht

Eigenaar

Uptimizers geeft duidelijk advies en heeft veel verstand van SEO/SEA. De begeleiding en bijsturing van de online campagnes door Uptimizers worden héél goed bijgehouden. Doordat wij nu een samenwerking zijn aangegaan zien we dat er via het SEA traject meer aanvragen binnen stromen. Ze nemen echt de tijd voor je om het project tot een succes te laten slagen.

AssuradeurenGilde B.V.

Marketing

Betrouwbare partner voor SEO en SEA. Een aanrader!

Extra Vert Machiel Vlieland

Directeur

Uptimizers verzorgt onze Google Ads en heeft ons geholpen bij het uitdenken en aanpassen van onze customer journey. Hun uitgebreide kennis maakt hun een professionele online marketing partij die snel resultaten…

Wessel Juristen Sieger Suurbier

Directeur

Onze ervaringen met Uptimizers zijn erg goed. Het team is erg betrokken en denkt mee om online marketingcampagnes succesvol te maken.

Twikey B.V. Benjamin Alkemade

Directeur

Zakarija heeft ons uitstekend geholpen bij het onder de aandacht brengen van de teamdagen en trainingen van Schateiland bij de juiste doelgroep.

Schateiland Walter Landwier

Directeur

Klantervaring

Dit vertellen klanten over hun ervaring met onze dienstverlening.

Bel mij terug!

Wil je meer weten over onze leadgeneratie dienstverlening? Neem dan contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende intake gesprek. Bel ons op 085 – 0606 366 of gebruik dit contactformulier.