B2B leadgeneratie as a service

Je sales targets behalen? Kies voor de B2B leadgeneratie service van Uptimizers en beschik over een continue stroom gekwalificeerde marketing en sales leads. Ondersteund met data en technologie om meer sales efficiëntie te realiseren.

16 - LEADGEN - Zakarija

Waarom wij

Wij zijn jouw multidisciplinaire online leadgeneratie team dat op een duurzame en winstgevende manier leads voor je genereert. Met Uptimizers heb je search marketeers, content marketeers, webdevelopers, designers en sales specialisten in de juiste samenstelling en capaciteit tot je beschikking.

17 - Leagen - Strategie

B2B lead generatie

Zonder leads, geen klanten. En zonder klanten, geen business. En omdat zakelijke klanten vandaag de dag 70% van het koopproces online doorlopen, hoort online leadgeneratie een prominente plek in je marketing en sales activiteiten te hebben. Wil je jouw bedrijf en sales op een constructieve manier opbouwen? Dan is B2B leadgeneratie geen optie maar eerder een noodzaak.

Onze dienstverlening

Als B2B leadgeneratie bureau genereren wij leads voor zakelijke dienstverleners, SaaS aanbieders en recruiters. Wij doen dit op een continue basis zodat je constant over een volle pijplijn beschikt en op een constructieve wijze je sales en bedrijf kan opbouwen. Bekijk hieronder de B2B leadgeneratie diensten waarmee wij je van dienst kunnen zijn.

11 - Vacatures - Team up

Hoe wij werken

Na een vrijblijvend en gratis intakegesprek maken we op basis van een analyse een inschatting of we je project aan kunnen en op welke manier we deze het best vorm kunnen geven. Je ontvangt van ons een voorstel met hierin een overzicht van de werkzaamheden en evaluatiemomenten.

Kennismaking

Om de juiste leadgeneratie strategie te ontwikkelen beginnen wij met een vrijblijvend intakegesprek om jouw business en uitdagingen beter te begrijpen.

Debriefing

Na ons gesprek volgt een quickscan van bestaande leadgeneratie activiteiten en software. In ons voorstel wordt dit meegenomen zodat je maximaal gebruik kunt maken van jouw marketing budget.

Planning

Wanneer we een akkoord hebben beginnen we met een grondige analyse en formuleren we de strategie en bijbehorende planning.

B2B leadgeneratie diensten

Kennismaking

Een samenhangende leadgeneratie strategie die aansluit op je marketing- en sales plan staat aan de basis van alle campagnes.

Lead analytics

Met onze analytics en data dienst krijg je inzicht in je leads, klanten, concurrenten en de prestaties van je campagnes.

Leadgeneratie campagnes

Afhankelijk van het type en aantal klanten zetten wij een mix van off- en online campagnes op. Denk aan SEO, search engine advertising en social ads.

Zakelijke websites

Dit zijn websites die specifiek afgestemd zijn op de inhoud van de leadgeneratie campagnes en daarom maximaal renderen.

CRM & automation

Wij helpen je bij het implementeren en onderhouden van marketing automation en CRM software.

Content

Blogartikelen, whitepapers, video en meer. Aantrekkelijk, boeiend en goed vindbaar in zoekmachines.

Remarketing

Met op maat ontwikkelde mailings en social media campagnes onderhouden we de relaties met potentiële en bestaande klanten.

Lead herkenning

Wanneer potentiële klanten eenmaal binnen zijn, helpen we je hen te herkennen. Zo kun jij je richten op de meest waardevolle.

Lead opvolging

Tonen mogelijke klanten veel interesse, dan kunnen wij je helpen deze te converteren. Zo kun jij focussen op het bezoeken van klanten en het maken van offertes.

0 +
Zakelijke klanten herkend
0 +
Organisaties hebben gebruik gemaakt van onze diensten
0 %
van onze klanten vernieuwt elk jaar hun contract

4.9

5/5

Zeer positieve reviews op Google

Klantcases

Planjecoronatest.nl biedt particulieren, reizigers en bedrijven de mogelijkheid om prev...

Lebara, een van de grootste telecombedrijven van Nederland, is een droom die waargemaak...

Inner Mind Center helpt volwassenen en kinderen op een duurzame manier van fysieke en m...

MediWerk is een gespecialiseerde arbodienst voor de offshore, maritieme, olie, gas en e...

Dat het internet enorm veel mogelijkheden biedt voor het ontwikkelen en leveren van die...

Twikey levert bedrijven een innovatieve en rechtsgeldige online oplossing om (inter)nat...

Wat wij kunnen betekenen

Zonder leads, geen klanten. En zonder klanten, geen business. En omdat zakelijke klanten vandaag de dag 70% van het koopproces online doorlopen, hoort online leadgeneratie een prominente plek in je marketing en sales activiteiten te hebben. Wil je jouw bedrijf en sales op een constructieve wijze opbouwen? Dan is B2B leadgeneratie geen optie maar eerder een noodzaak.