Consultancy

Verlies niet onnodig je spaarzame tijd, geld en moeite door het wiel zelf opnieuw uit te vinden. Laat je tijdig adviseren over online leadgeneratie, website en sales vraagstukken.

Wanneer je onbekend bent met (online) marketing en online sales dan kan persoonlijk advies je veel tijd, geld en moeite besparen. Investeer daarom een deel van je budget in het juiste advies en hou daarmee controle en grip op het rendement van je sales en marketingactiviteiten. Ons team kan je van adviseren op het gebied van marketing en online leadgeneratie, sales en webdesign.

Je kan bij ons terecht voor advies op het niveau van strategie, implementatie, tools en processen. Gezamenlijk hebben wij (inter)nationaal en in diverse sectoren meer dan 40 jaar ervaring opgedaan in verschillende marketing en sales disciplines. Heb je vragen? Neem dan voor een vrijblijvende intake-gesprek contact met ons op door te bellen naar 085 0606 306 of ons te mailen.

Online marketing consultancy

Het online marketing vakgebied is relatief jong en hoewel de onderliggende principes overeenkomen met reguliere marketing zorgt technologie ervoor dat de toepassing ervan regelmatig verandert. Wij begrijpen dat het bijhouden van deze veranderingen niet eenvoudig is en bieden daarom een advies dienst aan op het gebied van online marketing. Je kunt bij ons terecht met vragen over online strategie, online leadgeneratie, content marketing, SEO, SEA en social media advertising. Je kunt het advies zelf implementeren of indien gewenst door ons uit laten voeren.

Vraag vrijblijvend informatie aan

Website en webdesign advies

Vanuit onze jarenlange ervaring met het ontwikkelen van websites weten we als geen ander waar een goede website aan moet voldoen. Je bij ons terecht met vragen over onder andere de structuur van je website, de techniek van je website, de gebruiksvriendelijkheid je website, de functionaliteiten van je website en het conversie vermogen van je website.

Vraag vrijblijvend informatie aan

Waarom leadgeneratie anders moet

Het internet verandert de manier waarop zakelijke klanten leveranciers beoordelen en producten kopen. Vandaag de dag doorloopt een zakelijke klant 70% van zijn koopproces zonder accountmanager of medewerker te spreken (Gartner Inc.). Wij spelen in op deze veranderingen en helpen je hiervan de vruchten plukken.

Handige Download

Hoeveel leads heb jij nog nodig om je sales targets te halen?

Download onze leadgeneratie rekensheet en ontdek in 5 minuten hoeveel leads jij nodig hebt om je sales targets te halen.

Download de rekensheet
Selected-file

Rekensheet

Bereken je lead quota in 5 minuten.

De voordelen van onze consultancy diensten

Group
Je klant staat centraal

Bij alle vraagstukken die we voor je onderzoeken houden we rekening met het effect van de adviezen op je klanten.

Color-profile
Kruisbestuiving

We brengen kennis en ervaring mee uit andere branches die waardevol zijn voor je bedrijf.

Sort#3
Praktische adviezen

Geen langdradige en dikke adviesrapporten maar praktische samenhangende adviezen die direct toepasbaar zijn.

Binocular
Korte en lange termijn 

In onze adviezen houden we rekening met het effect hiervan op je bedrijf op de lange termijn. 

Onze specialisten, jouw team

Wij zijn jouw multidisciplinaire online leadgeneratie team die op een duurzame en winstgevende manier leads voor je genereert. Met Uptimizers heb jij search marketeers, content marketeers, webdevelopers, designers en sales specialisten in de juiste samenstelling en verhouding tot je beschikking.

Branches waar wij voor werken

Wij richten ons met onze leadgeneratie dienstverlening op bedrijven uit verschillende branches en sectoren. In het bijzonder richten wij ons op zakelijke dienstverleners, SaaS aanbieders en recruiters. Naast B2B bedrijven werken wij ook voor B2C dienstverleners.

 • Arbodiensten
 • Trainingsbureaus
 • Telecom
 • B2B SaaS
 • B2C SaaS
 • IT en software
 • Cyber security
 • Advocaten en juristen
 • Boekhouders en accountants
 • Verzekeraars
 • Consultants
 • Reparateurs
 • Facilitaire dienstverleners
 • Makelaars
 • Fabrikanten
 • Klantcases

  Online leadgeneratie casus Twikey

  Twikey

  SaaS aanbieder van online B2B incassomachtigingen en andere payment diensten.

  Lees verder

  Schateiland

  Gespecialiseerde trainingsbureau voor ondernemingsraden met unieke trainingsaanbod en -locaties.

  Lees verder

  Werven van kandidaten voor Lebara - Klantcase

  Lebara

  Een van de grotere mobiele telecomproviders van Nederland is altijd opzoek naar talent.

  Lees verder

  Onze werkwijze

  Na een vrijblijvende en gratis-intake gesprek maken we op basis van een analyse een inschatting of we kunnen bijdragen aan het onderzoeken en beantwoorden van je vragen. Je ontvangt van ons een voorstel met hierin een overzicht van de werkzaamheden en evaluatiemomenten.

  1. Voorbereiding
   Intake-gesprek
  2. Voorbereiding
   Formuleren onderzoeksvraag
  3. Implementatie
   Analyse en onderzoek
  4. Rapporteren
   Adviesrapport of -presentatie
  5. Implementatie
   Implementatie van adviezen
  Contact

  Meer weten?

  Wil je meer weten over onze online leadgeneratie dienstverlening? Neem dan contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende intake gesprek. Bel ons op 085 0606 366 of gebruik dit contactformulier.

  Arrow-up