Facebook specialisten

Ben je opzoek naar Facebook specialisten die zakelijke of particuliere leads voor je kunnen genereren? Lees dan hieronder hoe wij je kunnen helpen.

Facebook Ads specialisten met een focus op leadgeneratie voor bedrijven

Als Facebook specialisten kunnen wij je helpen bij het opzetten en optimaliseren van verschillende soorten Facebook campagnes om betaalbare en kwalitatieve leads te werven. Hierbij zetten we niet alleen onze Facebook ervaring in maar ook onze jarenlange online marketing en sales expertise. Wij duiken mee in jouw specifieke bedrijfssituatie. Denk hierbij aan de koopmotieven en het koopproces van je klanten en de doelstellingen die zij willen realiseren. Daarnaast onderzoeken we je concurrenten en de ontwikkelingen binnen je branche.

Met de inzichten die we verzamelen, maken we Facebook Ads campagnes waarmee je leads genereert. Onze Facebook specialisten, die in dit proces betrokken zijn, hebben een stevige achtergrond in marketing, sales en website ontwikkeling. Ze kunnen daarom lokale, regionale, landelijke en zelfs internationale Facebook campagnes voor je opzetten. Wil je kennis maken met één van onze Facebook specialisten of meer weten over onze online leadgeneratie aanpak? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 085 – 0606 366 of vraag vrijblijvend informatie aan.

Een greep uit onze Facebook Ads werkzaamheden

Veel klanten vragen ons naar de werkzaamheden zijn die we in hun Facebook Business Manager en Facebook Ads account periodieke uitvoeren. Enerzijds om te begrijpen wat we daadwerkelijk voor ze (gaan) doen en anderzijds om te begrijpen waarvoor ze betalen. Om die reden hebben we hieronder een greep van onze Facebook werkzaamheden voor je opgesomd.

Waarom Facebook advertenties interessant zijn voor leadgeneratie

Facebook advertenties, in het bijzonder de advertenties die van de juiste targeting worden voorzien, worden alleen vertoond wanneer de gebruikers relevant zijn voor jouw bedrijf, dienst of product. Hierdoor weet je in grote mate zeker dat hij of zij openstaat voor jouw communicatieboodschap en aanbod. Dit principe, onder vakgenoten bekend als profiel targeting, maakt dat Facebook Ads effectief ingezet kunnen worden voor leadgeneratie doeleinden.

Om Facebook Ads campagnes effectief maar ook efficiënt en rendabel in te zetten voor leadgeneratie, is continue optimalisatie van de campagnes noodzakelijk. En dat is precies waar wij je als Facebook specialisten bij kunnen helpen. Vraag daarom vrijblijvend een Facebook scan aan om te ontdekken welke leadgeneratie kansen we voor jouw bedrijf kunnen benutten. Maak hiervoor gebruik van het contactformulier of bel direct met een van onze Facebook specialisten op 085 – 0606 366.

De voordelen van onze Facebook Ads aanpak

Webverkeer

Wij zetten de Facebook Ads campagnes zodanig op dat je kwalitatieve webverkeer en leads kan verwachten.

Fair geprijsd

Onze prijzen zijn in verhouding tot de kwaliteit en het werk wat wij leveren erg goed. Niet te hoog en niet te laag.

Volledig houderschap

Je hebt volledig houderschap over het Facebook Ads account, de Facebook adscampagnes en de bijbehorende data.

Robuuste calltracking

Wij geven je inzicht in de bijdrage van telefonie op je conversies vanuit de Facebook Ads campagnes.

Maatwerk rapportages

Wij ontwikkelen een rapportage en dashboard dat aansluit op jouw informatiebehoefte.

Maandelijkse evaluatie

We evalueren maandelijks de prestaties van je Facebook Ads campagnes via telefoon, mail of (video) chat.

Landingspagina’s

Wij ontwikkelen landingspagina’s die converteren en je Facebook campagnes beter laten presteren.

Converterende content

Wij ontwikkelen content voor je Facebook campagnes zoals banners, landingspagina teksten, afbeeldingen en video. 

Maatwerk advertenties

Onze Facebook advertenties, tekst en beeld stemmen we af op jouw doelgroep en proposities.

Remarketing campagnes

Wij zetten remarketing campagnes slim in om de ROI van de Facebook Ads campagnes te verbeteren.

Social Ads & Search ads

Complementair aan de Facebook Ads campagnes zetten wij ook zoekmachine advertenties in. Denk aan Google Ads en Bing Ads.

Conversie toolbox

Wij ondersteunen je Facebook Ads campagnes met diverse conversietechnieken om deze maximaal te laten renderen. 

Reviews

Top service! Erg veel verstand en gecontroleerde advies. Erg prettige ervaring! Zeker een aanrader.

Mobiele Fietsenmaker aan Huis De Fietsenwacht

Eigenaar

Uptimizers geeft duidelijk advies en heeft veel verstand van SEO/SEA. De begeleiding en bijsturing van de online campagnes door Uptimizers worden héél goed bijgehouden. Doordat wij nu een samenwerking zijn aangegaan zien we dat er via het SEA traject meer aanvragen binnen stromen. Ze nemen echt de tijd voor je om het project tot een succes te laten slagen.

AssuradeurenGilde B.V.

Marketing

Betrouwbare partner voor SEO en SEA. Een aanrader!

Extra Vert Machiel Vlieland

Directeur

Uptimizers verzorgt onze Google Ads en heeft ons geholpen bij het uitdenken en aanpassen van onze customer journey. Hun uitgebreide kennis maakt hun een professionele online marketing partij die snel resultaten…

Wessel Juristen Sieger Suurbier

Directeur

Onze ervaringen met Uptimizers zijn erg goed. Het team is erg betrokken en denkt mee om online marketingcampagnes succesvol te maken.

Twikey B.V. Benjamin Alkemade

Directeur

Zakarija heeft ons uitstekend geholpen bij het onder de aandacht brengen van de teamdagen en trainingen van Schateiland bij de juiste doelgroep.

Schateiland Walter Landwier

Directeur

Branches waar wij voor werken

Wij richten ons met onze leadgeneratie dienstverlening op bedrijven uit verschillende branches en sectoren. In het bijzonder richten wij ons op zakelijke dienstverleners, SaaS aanbieders en recruiters. Naast B2B bedrijven werken wij ook voor B2C dienstverleners.

Advocaten en juristen

Medische zorg

Verzekeringen

Business
(b2b)

Software
(SaaS)

Telecom

Onze werkwijze

Na een vrijblijvende en gratis-intake gesprek maken we een inschatting of Facebook Ads van toegevoegde waarde kan zijn voor je bedrijf. Wanneer dit zo is, ontvang je van ons een voorstel met hierin een overzicht van de werkzaamheden en evaluatiemomenten.

1

Strategie

Facebook Ads strategie

2

Implementatie

Setup Facebook Ads account

3

Live

Facebook campagnes live

4

Evaluatie

Facebook prestaties
analyseren

5

Optimalisatie

Facebook campagnes
optimaliseren

6

Rapportage

Facebook Ads rapportage

Bel mij terug!

Wil je meer weten over onze leadgeneratie dienstverlening? Neem dan contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende intake gesprek. Bel ons op 085 – 0606 366 of gebruik dit contactformulier.