SEO specialisten in Leiderdorp

Ben je opzoek naar SEO specialisten in Leiderdorp die je helpen aan hogere posities in Google, meer leads en klanten? Lees dan hieronder hoe wij je kunnen helpen.

SEO optimalisatie specialisten uit Leiderdorp

Ben je als bedrijf gevestigd in Leiderdorp en opzoek naar een SEO specialist in de buurt? Dan ben je bij Uptimizers aan het juiste adres. Ons SEO bureau is namelijk gevestigd aan de Touwbaan 38 in Leiderdorp. Als SEO bureau zijn wij gespecialiseerd in het genereren van gekwalificeerde leads voor B2B en B2C bedrijven. Hiervoor optimaliseren we je website niet alleen voor de zoekmachine van Google, maar ook voor die van Bing. Hoewel de laatste niet interessant lijkt, is deze met een marktaandeel van +/- 10% wellicht de moeite waard om te overwegen. We ontzorgen je marketing en sales niet alleen met SEO optimalisatie, maar ook met het genereren van leads en klanten. Hierbij zetten we onze SEO kennis, sales, web development en analytics expertise voor je in. Aan de basis van onze SEO campagnes staan, afhankelijk van je vraag, uitgebreide of beknopte SEO audits (scans). We analyseren je website vanuit een onpage, offpage en technisch perspectief. Dit zijn de 3 kernonderdelen van een optimalisatietraject waar we je graag meer over vertellen.

Daarnaast onderzoeken we je concurrenten en de ontwikkelingen binnen je branche. Met de inzichten die we verzamelen, stellen we SEO optimalisatie campagnes voor die aansluiten bij je bedrijfsdoelstellingen, je processen en doelgroepen. Zo zorgen we ervoor dat we waardevolle leads voor je werven en dat je sales efficiënt te werk kan gaan. Voor onze klanten in en rondom Leiderdorp zetten we zogenaamde local SEO campagnes op die heel specifiek gericht zijn op Leiderdorp of de regio eromheen. Maar je kan bij ons ook terecht voor landelijke en internationale SEO campagnes. Onze SEO specialisten spreken meerdere talen en hebben kennis van meerdere website systemen (CMS-en) en kunnen hiermee goed uit de voeten. Wil je meer weten over onze online leadgeneratie dienstverlening met behulp van SEO? Neem dan vrijblijvend contact met ons op 085 – 0606 366 of lees hieronder wat we voor je kunnen betekenen.

Waarom onze online leadgeneratie diensten interessant zijn

Online leadgeneratie campagnes, in het bijzonder de SEO campagnes die op zoekintentie (search intent) zijn gebaseerd, worden alleen vertoond wanneer gebruikers zoekopdrachten uitvoeren die voor jouw bedrijf, dienst of product relevant zijn. Hierdoor weet je in grote mate zeker dat; 1) diegene die de zoekopdracht uitvoert een potentiële klant is en 2) dat hij of zij openstaat voor jouw communicatieboodschap en aanbod. Dit principe, onder vakgenoten bekend als pull marketing, maakt dat onze online leadgeneratie campagnes effectiever zijn dan die van anderen.

Om dit soort leadgeneratie campagnes efficiënt en rendabel in te zetten, zijn continue optimalisatie, het gebruiken van analytics en uitvoeren van data analyses noodzakelijk. En dat is precies waar wij je als online leadgeneratie specialisten bij kunnen helpen. Vraag daarom vrijblijvend een SEO audit aan om te ontdekken welke leadgeneratie kansen we voor jouw bedrijf kunnen benutten. Maak hiervoor gebruik van dit contactformulier of bel direct met een van onze online leadgeneratie specialisten op 085 – 0606 366

Een greep uit onze werkzaamheden

Veel klanten vragen ons naar de werkzaamheden die we voor hen uitvoeren. Enerzijds om te begrijpen wat we daadwerkelijk voor ze (gaan) doen en anderzijds om te begrijpen waarvoor ze betalen. Om die reden hebben we hieronder een greep uit onze werkzaamheden voor je opgesomd.

De voordelen van onze online leadgeneratie aanpak

Webverkeer

Wij zetten de Google AdWords campagnes zodanig op dat je kwalitatieve webverkeer en leads kan verwachten.

Fair geprijsd

Onze prijzen zijn in verhouding tot de kwaliteit en het werk wat wij leveren erg goed. Niet te hoog en niet te laag.

Volledig houderschap

Je hebt volledig houderschap over het Google AdWords account, de Google AdWords campagnes en de bijbehorende data.

Robuuste calltracking

Wij geven je inzicht in de bijdrage van telefonie op je conversies vanuit de Google AdWords campagnes.

Maatwerk rapportages

Wij ontwikkelen een rapportage en dashboard dat aansluit op jouw informatiebehoefte.

Maandelijkse evaluatie

We evalueren maandelijks de prestaties van je Google AdWords campagnes via telefoon, mail of (video) chat.

Landingspagina’s

Wij ontwikkelen landingspagina’s die converteren en je Google AdWords campagnes beter laten presteren.

Converterende content

Wij ontwikkelen content voor je Google AdWords campagnes zoals banners, landingspagina teksten, afbeeldingen en video.

Maatwerk advertenties

Onze Google AdWords tekstadvertenties en beeld advertenties stemmen we af op jouw doelgroep en proposities.

Remarketing campagnes

Wij zetten remarketing campagnes slim in om de ROI van de Google AdWords campagnes te verbeteren.

Social Ads

Complementair aan de Google AdWords campagnes zetten wij ook social media advertenties in. Denk aan Facebook Ads en LinkedIn Ads.

Conversie toolbox

Wij ondersteunen je Google AdWords campagnes met diverse conversietechnieken om deze maximaal te laten renderen.

Reviews

Top service! Erg veel verstand en gecontroleerde advies. Erg prettige ervaring! Zeker een aanrader.

Mobiele Fietsenmaker aan Huis De Fietsenwacht

Eigenaar

Uptimizers geeft duidelijk advies en heeft veel verstand van SEO/SEA. De begeleiding en bijsturing van de online campagnes door Uptimizers worden héél goed bijgehouden. Doordat wij nu een samenwerking zijn aangegaan zien we dat er via het SEA traject meer aanvragen binnen stromen. Ze nemen echt de tijd voor je om het project tot een succes te laten slagen.

AssuradeurenGilde B.V.

Marketing

Betrouwbare partner voor SEO en SEA. Een aanrader!

Extra Vert Machiel Vlieland

Directeur

Uptimizers verzorgt onze Google Ads en heeft ons geholpen bij het uitdenken en aanpassen van onze customer journey. Hun uitgebreide kennis maakt hun een professionele online marketing partij die snel resultaten…

Wessel Juristen Sieger Suurbier

Directeur

Onze ervaringen met Uptimizers zijn erg goed. Het team is erg betrokken en denkt mee om online marketingcampagnes succesvol te maken.

Twikey B.V. Benjamin Alkemade

Directeur

Zakarija heeft ons uitstekend geholpen bij het onder de aandacht brengen van de teamdagen en trainingen van Schateiland bij de juiste doelgroep.

Schateiland Walter Landwier

Directeur

Branches waar wij voor werken

Wij richten ons met onze leadgeneratie dienstverlening op bedrijven uit verschillende branches en sectoren. In het bijzonder richten wij ons op zakelijke dienstverleners, SaaS aanbieders en recruiters. Naast B2B bedrijven werken wij ook voor B2C dienstverleners.

Advocaten en juristen

Medische zorg

Verzekeringen

Business
(b2b)

Software
(SaaS)

Telecom

Onze werkwijze

Na een vrijblijvende en gratis-intake gesprek maken we een inschatting of online leadgeneratie geschikt voor je bedrijf van toegevoegde waarde kan zijn. Wanneer dit het geval is, ontvang je van ons een voorstel met hierin een overzicht van de werkzaamheden en evaluatiemomenten.

1

Strategie

Leadgeneratie strategie

2

Implementatie

Setup leadgeneratie accounts

3

Live

Leadgeneratie campagnes live

4

Evaluatie

Prestaties analyseren

5

Optimalisatie

Campagne optimalisatie

6

Rapportage

Evalueren en rapporteren

Bel mij terug!

Wil je meer weten over onze leadgeneratie dienstverlening? Neem dan contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende intake gesprek. Bel ons op 085 – 0606 366 of gebruik dit contactformulier.