Een Google Ads bureau dat resultaatgericht B2B leads voor je genereert

Behaal in 90 dagen betere resultaten met je Google Ads campagnes met een 100% focus op B2B leadgeneratie. Geef je sales een impuls met kwalitatieve telefoontjes, serieuze offerte aanvragen, waardevolle afspraken en efficiente demo’s. Meer weten?

Google Ads beheer en optimalisatie
voor B2B leadgeneratie

Als Google Ads bureau kunnen wij je helpen bij het beheren en optimaliseren van je  bestaande Google Ads account en bij het opzetten en optimaliseren van een nieuwe. Onze specialisatie is het genereren van leads met creatieve en data gedreven Google Ads campagnes.

Doelstellingen die we met de Google Ads campagnes voor je na streven zijn offerte aanvragen, afspraken, demo’s, boekingen, reserveringen, telefoontjes en verkopen.  Doelstellingen om je sales een impuls te geven. 

Voor het opzetten en optimaliseren van resultaat gedreven Google Ads campagnes hanteren we sprints van 90 dagen. In deze 90 dagen ontwikkelen we een Google Ads strategie waarin we met je mee duiken in jouw unieke specifieke bedrijfssituatie om je Google Ads campagnes complementair te maken aan je andere marketing en sales activiteiten.

En we voeren deze strategie uitZo stellen we samen met je vast wat je doelstellingen en KPI’s zijn, wie je ideale klanten zijn, wat hun koopmotieven zijn en hoe hun koopproces eruit ziet. Met deze inzichten bepalen we gezamenlijk het ideale budget en ontwikkelen, beheren en op optimaliseren we je Google Ads campagnes. We testen verschillende campagne-instellingen, proposities en advertentieteksten. 

Iedere 90 dagen evalueren we de Google Ads strategie en prestaties. Indien je tevreden bent, zetten we de samenwerking door en breiden de campagnes eventueel uit. 

Hebben we je interesse gewekt? Plan dan vrijblijvend een videocall in voor een kennismaking en het bespreken van de mogelijkheden

Onze belofte

We helpen je met een doordachte strategie die samenhangt met je overige marketing en salesactiviteiten, we helpen je met het verzamelen van de juiste data, het achterhalen van relevante zoekwoorden, in het oog springende advertenties, overtuigende webpagina’s, frequent overleg en een pro-actieve aanpak. We voeren je Google Ads campagnes uit in sprints van 90 dagen. Tevreden? Dan zetten we door. Indien niet. Dan stoppen we.

90 dagen sprints

Doordachte campagnes setups en optimalisatie sprints van 90 dagen. Met laser focus en pro-actieve sprints banen we ons weg naar jouw effectieve Google Ads account.

Vaste Google Ads specialist

Je krijgt een ervaren en vaste Google Ads specialist toegewezen die zich je bedrijf, producten/diensten en branche eigen maakt.

Geen risico

Binnen 3 maanden tonen we onze toegevoegde waar aan. Tevreden? dan kunnen we door. Niet tevreden? Dan scheiden onze wegen.

Waarom Google Ads

Google advertenties, in het bijzonder de tekstadvertenties, worden alleen vertoond wanneer gebruikers zoekopdrachten uitvoeren die voor jouw bedrijf, dienst of product relevant zijn. Hierdoor weet je in grote mate zeker dat:

1) Diegene die de zoekopdracht uitvoert een potentiële klant is
2) en dat hij of zij openstaat voor jouw communicatieboodschap en aanbod.

Dit principe, onder vakgenoten bekend als pull marketing, maakt dat Google advertenties effectiever zijn dan andere vormen van online adverteren.

Om Google AdWords (search engine advertising) effectief maar ook efficiënt en rendabel in te zetten voor leadgeneratie, is continue optimalisatie van de campagnes noodzakelijk.

En dat is precies waar wij je als Google AdWords bureau bij kunnen helpen. Vraag daarom vrijblijvend een Google AdWords scan aan om te ontdekken welke leadgeneratie kansen we voor jouw bedrijf kunnen benutten. Maak hiervoor gebruik van dit contactformulier of bel direct met een van onze Google AdWords specialisten op 085 – 0606 366.

Een greep uit onze Google Ads
werkzaamheden

Veel klanten vragen ons naar de werkzaamheden die we in hun Google Ads account periodiek uitvoeren. Enerzijds om te begrijpen wat we daadwerkelijk voor ze (gaan) doen en anderzijds om te begrijpen waarvoor ze betalen. Om die reden hebben we een greep van onzewerkzaamheden voor je opgesomd.

De voordelen van onze Google Ads aanpak

Kwalitatief webverkeer

Wij zetten de Google Ads campagnes zodanig op dat je kwalitatieve webverkeer en leads kan verwachten.

Tarieven vanaf 69,-

We hanteren een uurtarief vanaf 69,- en zijn in verhouding tot de kwaliteit en het werk wat wij leveren fair geprijsd.

Volledig houderschap

Je hebt volledig houderschap over het Google Ads account, de Google Ads campagnes en de bijbehorende data.

Robuuste calltracking

Wij geven je inzicht in de bijdrage van telefonie op je conversies vanuit je Google Ads campagnes.

Maatwerk rapportages

Wij ontwikkelen een rapportage en dashboard dat aansluit op jouw informatiebehoefte.

Maandelijkse evaluatie

We evalueren maandelijks de prestaties van je Google Ads campagnes via telefoon, mail of (video) chat.

Landingspagina’s

Wij ontwikkelen landingspagina’s die converteren en je Google Ads campagnes beter laten presteren.

Opvallende en effectieve banners

Wij ontwikkelen content voor je Google Ads campagnes zoals banners, landingspagina teksten, afbeeldingen en video.

Maatwerk advertenties

Onze Google Ads tekstadvertenties en beeld advertenties stemmen we af op jouw doelgroep en proposities.

Remarketing campagnes

Wij zetten remarketing campagnes slim in om de ROI van je Google Ads campagnes te verbeteren.

Social Ads

Complementair aan de Google Ads campagnes kunnen wij ook social media advertenties in. Denk aan Facebook Ads en LinkedIn Ads.

Conversie toolbox

Wij ondersteunen je Google Ads campagnes met diverse conversietechnieken om deze maximaal te laten renderen.

Reviews

Top service! Erg veel verstand en gecontroleerde advies. Erg prettige ervaring! Zeker een aanrader.

Mobiele Fietsenmaker aan Huis De Fietsenwacht

Eigenaar

Uptimizers geeft duidelijk advies en heeft veel verstand van SEO/SEA. De begeleiding en bijsturing van de online campagnes door Uptimizers worden héél goed bijgehouden. Doordat wij nu een samenwerking zijn aangegaan zien we dat er via het SEA traject meer aanvragen binnen stromen. Ze nemen echt de tijd voor je om het project tot een succes te laten slagen.

AssuradeurenGilde B.V.

Marketing

Betrouwbare partner voor SEO en SEA. Een aanrader!

Extra Vert Machiel Vlieland

Directeur

Uptimizers verzorgt onze Google Ads en heeft ons geholpen bij het uitdenken en aanpassen van onze customer journey. Hun uitgebreide kennis maakt hun een professionele online marketing partij die snel resultaten…

Wessel Juristen Sieger Suurbier

Directeur

Onze ervaringen met Uptimizers zijn erg goed. Het team is erg betrokken en denkt mee om online marketingcampagnes succesvol te maken.

Twikey B.V. Benjamin Alkemade

Directeur

Zakarija heeft ons uitstekend geholpen bij het onder de aandacht brengen van de teamdagen en trainingen van Schateiland bij de juiste doelgroep.

Schateiland Walter Landwier

Directeur

Branches waar wij voor werken

Wij richten ons met onze leadgeneratie dienstverlening op bedrijven uit verschillende branches en sectoren. Ja kan hierbij denken aan zakelijke dienstverleners, SaaS leveranciers,  trainingsorganisaties, administratiekantoren, accountants en meer. Naast B2B bedrijven werken wij ook voor B2C dienstverleners zoals installateurs, zorgverleners (artsen, therapeuten en arbodiensten). 

Software
(SaaS)

Business
(b2b)

Advocaten en juristen

Zorg & medisch

Verzekeringen

Telecom

Onze werkwijze

Na een vrijblijvende kennismaking geven we je een inschatting of Google Ads van toegevoegde waarde kan zijn voor je bedrijf en of we je bestaande Google Ads account kunnen verbeteren. Wanneer dit zo is, ontvang je van ons een voorstel op maat.

1

Strategie

Google Ads strategie

2

Implementatie

Campagnes en advertenties

3

Live

Google Ads live

4

Evaluatie

Analyse van prestaties

5

Optimalisatie

Campagne optimalisatie

6

Rapportage

Rapportage en overleg

Contact

Wil je de mogelijkheden bespreken? Laat dan hier je naam en telefoonnummer achter. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op .