Google AdWords scan

Ontdek de verbeterpunten en kansen van je AdWords account met behulp van onze Google AdWords scan. Lees hieronder hoe wij je kunnen helpen.

Verbeteren van je Google AdWords account begint met een scan

Tegenvallende Google AdWords prestaties kunnen liggen aan meerdere factoren. Denk aan de instellingen van je Google AdWords account, je proposities en de toenemende concurrentie in Google AdWords. Maar denk ook bijvoorbeeld aan het veranderende online koopgedrag van je klanten en seizoensinvloeden. Een Google AdWords scan geeft je op een snelle manier inzicht waar je de oplossingen voor tegenvallende AdWords resultaten moet zoeken. Met de inzichten uit de Google AdWords scan, optimaliseren we jouw Google AdWords campagnes waardoor je weer op een betaalbare manier leads genereert

Onze Google AdWords experts, die in dit proces betrokken zijn, hebben een stevige achtergrond in marketing, sales en website ontwikkeling. Hierdoor kunnen we de resultaten van de Google AdWords scan doorvertalen in lokale, regionale, landelijke en zelfs internationale campagnes. Wil je meer weten over onze Google AdWords scan en onze online leadgeneratie aanpak met Google AdWords? Vraag dan vrijblijvend een scan aan via dit contactformulier en maak hieronder kennis met onze Google AdWords dienstverlening.

Drie Google campagne types

Zonder een doordachte strategie data analyse, zoekwoorden en overtuigend geschreven copy in het vizier kan zelfs een grote investering een losse flodder zijn. Met ons multidisciplinaire team benaderen we de Google Ads campagne vanuit elke hoek voor een optimaal rendement. Hiervoor moeten we wel de juiste type campagne kiezen.

Search Ads campagnes

Zoekadvertenties zijn digitale advertenties in de resultaten van zoekmachines.

Display Ads campagnes

Display advertenties zijn online advertenties waarin tekst, afbeeldingen en een URL worden gecombineerd met een link naar een website

Remarketing campagnes

Remarketing advertenties worden specifiek vertoond aan mensen die eerder jouw website hebben gezocht.

Waarom Google advertenties interessant zijn voor leadgeneratie

Google advertenties, in het bijzonder de tekstadvertenties, worden alleen vertoond wanneer gebruikers zoekopdrachten uitvoeren die voor jouw bedrijf, dienst of product relevant zijn. Hierdoor weet je in grote mate zeker dat:

1) Diegene die de zoekopdracht uitvoert een potentiële klant is
2) en dat hij of zij openstaat voor jouw communicatieboodschap en aanbod.

Dit principe, onder vakgenoten bekend als pull marketing, maakt dat Google advertenties effectiever zijn dan andere vormen van online adverteren.

Om Google AdWords (search engine advertising) effectief maar ook efficiënt en rendabel in te zetten voor leadgeneratie, is continue optimalisatie van de campagnes noodzakelijk.

En dat is precies waar wij je als Google AdWords specialisten bij kunnen helpen. Vraag daarom vrijblijvend een Google AdWords scan aan om te ontdekken welke leadgeneratie kansen we voor jouw bedrijf kunnen benutten. Maak hiervoor gebruik van dit contactformulier of bel direct met een van onze Google AdWords specialisten op 085 – 0606 366.

Een greep uit onze Google AdWords werkzaamheden

Veel klanten vragen ons naar de werkzaamheden die we in hun Google AdWords account periodieke uitvoeren. Enerzijds om te begrijpen wat we daadwerkelijk voor ze (gaan) doen en anderzijds om te begrijpen waarvoor ze betalen. Om die reden hebben we hieronder een greep van onze Google AdWords werkzaamheden voor je opgesomd.

De voordelen van onze Google AdWords aanpak

Webverkeer

Wij zetten de Google AdWords campagnes zodanig op dat je kwalitatieve webverkeer en leads kan verwachten.

Fair geprijsd

Onze prijzen zijn in verhouding tot de kwaliteit en het werk wat wij leveren erg goed. Niet te hoog en niet te laag.

Volledig houderschap

Je hebt volledig houderschap over het Google AdWords account, de Google AdWords campagnes en de bijbehorende data.

Robuuste calltracking

Wij geven je inzicht in de bijdrage van telefonie op je conversies vanuit de Google AdWords campagnes.

Maatwerk rapportages

Wij ontwikkelen een rapportage en dashboard dat aansluit op jouw informatiebehoefte.

Maandelijkse evaluatie

We evalueren maandelijks de prestaties van je Google AdWords campagnes via telefoon, mail of (video) chat.

Landingspagina’s

Wij ontwikkelen landingspagina’s die converteren en je Google AdWords campagnes beter laten presteren.

Converterende content

Wij ontwikkelen content voor je Google AdWords campagnes zoals banners, landingspagina teksten, afbeeldingen en video.

Maatwerk advertenties

Onze Google AdWords tekstadvertenties en beeld advertenties stemmen we af op jouw doelgroep en proposities.

Remarketing campagnes

Wij zetten remarketing campagnes slim in om de ROI van de Google AdWords campagnes te verbeteren.

Social Ads

Complementair aan de Google AdWords campagnes zetten wij ook social media advertenties in. Denk aan Facebook Ads en LinkedIn Ads.

Conversie toolbox

Wij ondersteunen je Google AdWords campagnes met diverse conversietechnieken om deze maximaal te laten renderen.

Reviews

Top service! Erg veel verstand en gecontroleerde advies. Erg prettige ervaring! Zeker een aanrader.

Mobiele Fietsenmaker aan Huis De Fietsenwacht

Eigenaar

Uptimizers geeft duidelijk advies en heeft veel verstand van SEO/SEA. De begeleiding en bijsturing van de online campagnes door Uptimizers worden héél goed bijgehouden. Doordat wij nu een samenwerking zijn aangegaan zien we dat er via het SEA traject meer aanvragen binnen stromen. Ze nemen echt de tijd voor je om het project tot een succes te laten slagen.

AssuradeurenGilde B.V.

Marketing

Betrouwbare partner voor SEO en SEA. Een aanrader!

Extra Vert Machiel Vlieland

Directeur

Uptimizers verzorgt onze Google Ads en heeft ons geholpen bij het uitdenken en aanpassen van onze customer journey. Hun uitgebreide kennis maakt hun een professionele online marketing partij die snel resultaten…

Wessel Juristen Sieger Suurbier

Directeur

Onze ervaringen met Uptimizers zijn erg goed. Het team is erg betrokken en denkt mee om online marketingcampagnes succesvol te maken.

Twikey B.V. Benjamin Alkemade

Directeur

Zakarija heeft ons uitstekend geholpen bij het onder de aandacht brengen van de teamdagen en trainingen van Schateiland bij de juiste doelgroep.

Schateiland Walter Landwier

Directeur

Branches waar wij voor werken

Wij richten ons met onze leadgeneratie dienstverlening op bedrijven uit verschillende branches en sectoren. In het bijzonder richten wij ons op zakelijke dienstverleners, SaaS aanbieders en recruiters. Naast B2B bedrijven werken wij ook voor B2C dienstverleners.

Advocaten en juristen

Medische zorg

Verzekeringen

Business
(b2b)

Software
(SaaS)

Telecom

Onze werkwijze

Na een vrijblijvende en gratis-intake gesprek maken we een inschatting of Google AdWords van toegevoegde waarde kan zijn voor je bedrijf. Wanneer dit zo is, ontvang je van ons een voorstel met hierin een overzicht van de werkzaamheden en evaluatiemomenten.

1

Strategie

AdWords strategie

2

Implementatie

Setup AdWords account

3

Live

AdWords campagnes live

4

Evaluatie

AdWords prestaties
analyseren

5

Optimalisatie

AdWords campagnes
optimaliseren

6

Rapportage

AdWords rapportage

Bel mij terug!

Wil je meer weten over onze leadgeneratie dienstverlening? Neem dan contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende intake gesprek. Bel ons op 085 – 0606 366 of gebruik dit contactformulier.