De Google AdWords App Voor Android

Geschreven door Zakarija Acherrat , 09/17/2017

Inzicht in Google AdWords campagnes via de smartphone was tot voor kort alleen mogelijk door gebruik te maken van de Google Analytics-app. Dit had uiteraard zijn beperkingen omdat het alleen mogelijk was de prestaties van campagnes te bekijken en te vergelijken. Het mobiel aanpassen van CPC  biedingen en bijvoorbeeld campagne instellingen waren hierdoor tot voor kort niet mogelijk. Maar daar is gelukkig met de komst van de officiële Google AdWords app voor Android verandering in gekomen. Het is belangrijk om te weten dat er 2 verschillende Google AdWords-apps beschikbaar zijn. Een voor de reguliere Google Adwords klanten en een voor Google AdWords Express klanten.

Wat Kun Je Allemaal Met De Google AdWords App Van Android?

Google heeft met deze AdWords gebruikers een extra tool toegereikt waarmee op ieder moment en op iedere plek (met een internet verbinding) de mogelijkheid gegeven om een AdWords account te beheren. Met de app kun je onder andere:

  • Campagne prestaties bekijken
  • Campagne budgetten en CPC aanpassen
  • Suggesties voor campagne verbeteringen opvolgen
  • Op de hoogte blijven van realtime waarschuwingen

Voor het volledig en diepgaand optimaliseren van een AdWords account is deze Google AdWords app bij lange na niet geschikt. Maar als adverteerder heb je er in ieder geval een gevoelsspriet bij waarmee je bijna altijd en overal een vinger aan de pols hebt om een AdWords account te managen. We kijken nu al uit naar de iOS versie.

Wat Is Online Marketing? Synoniemen, Definities, Modellen En Strategieën

Dekkingsbijdrage & Contributiemarge

5 Gouden Tips Om Succesvol Te Verkopen Op Amazon

Wij helpen je graag verder

Hulp nodig bij het online
verkopen van je producten?

img
LinkedInTwitterFacebookFacebook MessengerWhatsAppEmailShare