Planjecoronatest.nl: Van MVP naar startup in 4 weken tijd

Omschrijving

Uptimizers ondersteunt Planjecoronatest.nl op ICT marketing en sales gebied met het ontwikkelen en in de markt zetten van de dienstverlening. Strategisch en operationeel. In de afgelopen maanden heeft dit , samen met de inzet van de leiding van Planjecoronatest.nl geleidt tot een hoogwaardige dienstverlening en een groei van 1 vestiging in Amsterdam tot 9 vestigingen in het land.

Hoofdkantoor

Amsterdam

Branche

Test service

Website

Corona-teststraat-1024x576

Planjecoronatest.nl biedt particulieren, reizigers en bedrijven de mogelijkheid om preventief te testen op corona. Hiermee worden particulieren in de gelegenheid gesteld om op een betaalbare manier zichzelf, naasten en collega’s te beschermen. Daarnaast krijgen ze de mogelijkheid om op een verantwoorde en betaalbare manier te kunnen reizen. Bedrijven worden in gelegenheid gesteld om periodiek medewerkers en cliënten te testen om de werkgelegenheid en productiecapaciteit op peil te houden.

Uptimizers ondersteunt Planjecoronatest.nl op ICT, marketing en sales gebied met het ontwikkelen en in de markt zetten van de dienstverlening, strategisch en operationeel. In de afgelopen maanden heeft dit samen met de inzet van de leiding van Planjecoronatest.nl geleidt tot een hoogwaardige dienstverlening en een groei van 1 vestiging in Amsterdam tot 9 vestigingen in het land.

De uitdaging

De wens om gradueel en gecontroleerd te groeien in een markt die razendsnel ontwikkeld door nieuwe aanbieders, stijgingen en dalingen in besmettingsgraad en ondoorzichtig beleid vanuit het bedrijfsleven (denk aan luchtvaartmaatschappijen) als nationale en internationale overheden. De centrale vraag hierbij is: Hoe kan Planjecoronatest.nl, in een tijd waar bewegingsvrijheid tot een minimum beperkt is, online en digitale technologie inzetten om klantacquisitie en klantbehoud efficiënt in te richten?

De oplossing

Bij het nemen van de beslissingen en het kiezen van acquisitiekanalen en online marketingactiviteiten hebben we balans gezocht tussen de korte en lange termijn doelstellingen van Planjecoronatest.nl. Hieronder zie je een aantal onderdelen waarmee we de doelstellingen van Planjecoronatest.nl nastreven:

  • Marktanalyse
  • Efficiënter maken van klantcommunicatie
  • Wireframing website
  • Marketing en sales campagne
  • Inzet social media kanalen

Het resultaat

Hoewel we niet veel kunnen uitwijken over de resultaten in termen van klanten en omzet, kunnen we wel met trots zeggen dat Planjecoronatest.nl 9 vestigingen in Nederland telt.

Het vervolg

De komende maanden werken we samen met Planjecoronatest.nl aan nieuwe en leuke toepassingen. Houd voor updates over deze projecten Planjecoronatest.nl in de gaten.

Meer klantcasussen

Lebara, een van de grootste telecombedrijven van Nederland, is een droom die waargemaak...

Inner Mind Center helpt volwassenen en kinderen op een duurzame manier van fysieke en m...

MediWerk is een gespecialiseerde arbodienst voor de offshore, maritieme, olie, gas en e...

Dat het internet enorm veel mogelijkheden biedt voor het ontwikkelen en leveren van die...

Twikey levert bedrijven een innovatieve en rechtsgeldige online oplossing om (inter)nat...

Wessel Juristen helpt bedrijven en particulieren met arbeids- en ondernemingsrecht gere...