Wessel Juristen verdubbelt in 2 maanden tijd de closing ratio naar 66%

Omschrijving

Wessel Juristen helpt bedrijven en particulieren met arbeids- en ondernemingsrecht gerelateerde vraagstukken. Hun juridische dienstverlening bestaat uit het bijstaan van clienten, uitstippelen van juridische strategie, bemiddeling en in sommige gevallen procederen.

Hoofdkantoor

Kanaalpark 140
2321 JV Leiden

Branche

Rechten

Website

Wessel-juristen

Wessel Juristen helpt bedrijven en particulieren met arbeids- en ondernemingsrecht gerelateerde vraagstukken. Hun juridische dienstverlening bestaat uit het bijstaan van clienten, uitstippelen van juridische strategie, bemiddeling en in sommige gevallen procederen.

Uptimizers helpt Wessel Juristen bij de werving van particuliere en zakelijke leads en adviseert op het gebied van zoekmachine optimalisatie (SEO). Lees hieronder voor welke uitdaging Wessel Juristen stond en hoe ze nu met behulp van Uptimizers klanten werven tegen lagere kosten én hogere closingsratio.

Aanleiding

Voordat Wessel Juristen de hulp van Uptimizers inschakelde, werden leads ingekocht via externe platformen om deze vervolgens als klant aan te kunnen brengen. Het aantal leads dat Wessel Juristen maandelijks ontving was afhankelijk van de inverstering relatief hoog. Echter schommelde de kwaliteit van deze leads. Het gevolg was lage conversieratio’s, lage efficiëntie en uiteindelijk hogere kosten per acquisitie (CPA). Daarnaast benutte Wessel Juristen de website suboptimaal die initieel voor acquisitie ingezet zou worden.

De uitdaging

Wessel Juristen wilde met een nieuwe marketingplan ook aandacht besteden aan leadgeneratie en de vindbaarheid van hun website. Daarnaast;

  1. Had Wessel Juristen geen zicht op de prestaties van de bestaande websites,
  2. En wilde het kwalitatieve leads die sneller converteerden in klanten.

De oplossing

Om de vindbaarheid van Wessel Juristen in zoekmachines te verbeteren, prestaties te meten en leads te genereren hebben we gekozen voor de volgende aanpak:

  • Technische SEO uitvoeren op nieuwe website
  • Design advies nieuwe website
  • Robuuste analytics
  • Google Ads campagnes

Het resultaat

Deze aanpak heeft geresulteerd in een snelle stijging van de organische posities van de nieuwe website van Wessel Juristen in Google. Daarnaast hebben de verschillende tests geleid tot inzichten voor de ontwikkeling van de landingspagina’s. Dit heeft geleid tot kwalitatievere leads en een closing ratio stijging van 100%/ Ook zijn kosten voor de leads nu gehalveerd. De directie en marketing manager van Wessel Juristen beschikken met behulp van onze dashboards over data om betere beslissingen te nemen rondom marketing en sales.

Uptimizers verzorgt onze Google Adds en heeft ons geholpen bij het uitdenken en aanpassen van onze customer journey. Hun uitgebreide kennis maakt hen een professionele online marketing partij die snel resultaten boekt. Ze zijn toegankelijk en hun prijs is zeer schappelijk.

Sieger Suurbier – Directeur Wessel Juristen

Meer klantcasussen

Planjecoronatest.nl biedt particulieren, reizigers en bedrijven de mogelijkheid om prev...

Lebara, een van de grootste telecombedrijven van Nederland, is een droom die waargemaak...

Inner Mind Center helpt volwassenen en kinderen op een duurzame manier van fysieke en m...

MediWerk is een gespecialiseerde arbodienst voor de offshore, maritieme, olie, gas en e...

Dat het internet enorm veel mogelijkheden biedt voor het ontwikkelen en leveren van die...

Twikey levert bedrijven een innovatieve en rechtsgeldige online oplossing om (inter)nat...