Twikey halveert de kosten per lead en haalt meer leads met behulp van data.

Omschrijving

Twikey levert bedrijven een innovatieve en rechtsgeldige online oplossing om (inter)nationaal zakelijke incassomachtigingen af te laten sluiten met hun klanten. Bedrijven kunnen op die manier abonnementen en contracten op een rechtsgeldige manier via SEPA incasso incasseren.

Hoofdkantoor

Gent
Noordwijkerhout

Branche

SaaS

Website

headway-5QgIuuBxKwM-unsplash 1

Twikey levert bedrijven een innovatieve en rechtsgeldige online oplossing om (inter)nationaal zakelijke incassomachtigingen af te laten sluiten met hun klanten. Bedrijven kunnen op die manier abonnementen en contracten op een rechtsgeldige manier via SEPA incasso incasseren.

Uptimizers ondersteunt Twikey bij het online werven van zakelijke leads en adviseert op het gebied van leadgeneratie strategieën en UX. Lees de volgende alinea’s om een idee te krijgen van onze aanpak en werkwijze.

De aanleiding.

Twikey klopte bij ons aan omdat de search engine advertising campagnes (SEA) onvoldoende leads genereerde. Daarnaast had Twikey onvoldoende inzicht in de kosten per lead.

De uitdaging.

De automatische incassomachtiging oplossing die Twikey verkoopt, is een alternatief voor de bestaande oplossingen die banken bieden en heeft bij klanten geen eenduidige benaming.
Potentiële klanten zoeken hierdoor online naar de bestaande oplossingen van banken en op een generieke wijze naar informatie over mogelijke oplossingen waarmee cashflow verbetert en papierwerk vermindert kan worden.
Dit heeft tot gevolg dat er onvoldoende B2B leads in de koopfase getarget worden. Hoe we dit probleem oplossen kun je hieronder lezen.

De oplossing

Om meer B2B leads te genereren hebben we gekozen voor de volgende aanpak:

  • Diepgaande analyse van de website
  • Verfijnde SEA en remarketingcampagnes met ondersteunende landingspagina’s
  • Het opzetten van leadgeneratie campagnes gericht op het gehele koopproces
  • Meer databronnen ingezet en een actievere rol voor sales
  • Content ontwikkeling en distributie

Het resultaat

Deze aanpak heeft geresulteerd in een significante groei van het aantal leads (+15%) en daling van de kosten per lead (-50%). Daarnaast beschikt sales over meer data om sneller en gerichter proactief leads op te volgen en te nurturen.

Onze ervaringen met Uptimizers zijn erg goed. Het team is erg betrokken en denkt mee om online marketingcampagnes succesvol te maken. Het team is er bij ons in geslaagd om de budgetten voor AdWords te verlagen en de conversie te verdubbelen. Het is duidelijk een team van specialisten die goed zijn op hun eigen terrein. Google AdWords, design van landingspagina’s en het ontwikkelen van content. Een dikke aanrader dus!

Benjaming Alkemade - Directeur Twikey B.V.

Meer klantcasussen

Planjecoronatest.nl biedt particulieren, reizigers en bedrijven de mogelijkheid om prev...

Lebara, een van de grootste telecombedrijven van Nederland, is een droom die waargemaak...

Inner Mind Center helpt volwassenen en kinderen op een duurzame manier van fysieke en m...

MediWerk is een gespecialiseerde arbodienst voor de offshore, maritieme, olie, gas en e...

Dat het internet enorm veel mogelijkheden biedt voor het ontwikkelen en leveren van die...

Wessel Juristen helpt bedrijven en particulieren met arbeids- en ondernemingsrecht gere...