Lezen:
Schateiland groeit constructief door slimme leadgeneratie en lead opvolging

Schateiland - Trainingsbureau voor ondernemingsraden

Schateiland groeit constructief door slimme leadgeneratie en lead opvolging

OR training, Schateiland
Omschrijving

Schateiland behoort tot de beste trainingsbureaus voor ondernemingsraden in Nederland. Met verfrissende OR-trainingen en cursussen helpen zij nieuwe en zittende OR-leden het maximale uit hun OR-functie te halen.

Hoofdkantoor

Leiden

Branche

Training en advies

Schateiland is een gespecialiseerde trainingsbureau voor ondernemingsraden. Met een groot aanbod open- en maatwerktrainingen bedient Schateiland ondernemingsraden van bedrijven, non-profit organisatie en overheidsinstanties in het gehele land. Schateiland onderscheidt zich door haar specialisatie, verfrissende trainingsmethodes, gespecialiseerde trainers, unieke trainingslocaties, korte lijnen en heldere communicatie.

Uptimizers bedient en ondersteunt Schateiland in het gehele online leadgeneratie proces. Van analyse, strategie, advies, implementatie tot kwalificatie en opvolging. Lees de volgende alinea’s om een idee te krijgen van onze aanpak en werkwijze.

Aanleiding

Schateiland kampte met teruglopende prestaties van Google Ads en Bing Ads campagnes. Daarnaast leek de organische vindbaarheid (SEO) van de website in Google.nl zijn toppunt bereikt te hebben.

De uitdaging

Door de verminderende prestaties van de Google Ads en Bing Ads campagnes en de verslechterde vindbaarheid van de website in Google.nl genereerde Schateiland onvoldoende leads om aan de gewenste groeidoelstellingen te voldoen. Daarnaast was de online leadgeneratie alleen gericht op de koopfase van het koopproces.

De oplossing

Voor het oplossen van het probleem hebben we gekozen voor het volgende proces:

  • Herstructurering Google Ads campagnes
  • Wireframing website en UX advies
  • Technische optimalisatie website
  • Onpage optimalisatie website
  • Uitgebreide analytics
  • Account based marketing
  • Lead prospecting, leadkwalificatie en lead opvolging

Het resultaat

Deze aanpak heeft geresulteerd in een significante groei van het aantal leads en offerte aanvragen. Op kanaalniveau is een YOY groei van 25% gerealiseerd. Daarnaast is de gebruikservaring op de website in termen van aantal bezochte webpagina’s per sessie en gemiddelde bezoekduur verbeterd.

Klantbeoordeling

“Zakarija heeft ons uitstekend geholpen bij het onder de aandacht brengen van de teamdagen en trainingen van Schateiland bij de juiste doelgroep. Gelukkig is hij geen consultant die op hoofdlijnen adviseert, maar iemand die de handen uit de mouwen steekt en letterlijk naast je komt zitten. Door zijn grote kennis en vakkundigheid heeft hij ons enorm geholpen. Van harte aanbevolen!”

Walter Landwier – Directeur Schateiland

Gerelateerde artikelen

De Fietsenwacht logo

+720% groei voor mobiele fietsenmaker De Fietsenwacht

Lees deze klantcase

Planjecoronatest.nl: Van MVP naar startup in 4 weken tijd

Lees deze klantcase
Logo Inner Mind Center

Inner Mind Center verlaagt in 1 maand tijd de online acquisitiekosten per klant met 22%

Lees deze klantcase
Arrow-up